Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι μαθήτριας ενώ έκανε διαδικτυακό μάθημα

gazzettaΤα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούσαν με τρόμο, ενώ εκείνη σηκώθηκε από την καρέκλα με τους ληστές να την απειλούν. Ένα απίστευτο...


gazzettaΤα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούσαν με τρόμο, ενώ εκείνη σηκώθηκε από την καρέκλα με τους ληστές να την απειλούν.




Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια μαθήτρια κατά την διάρκεια ενός διαδικτυακού μαθήματος στο Εκουαδόρ.

Σύμφωνα με την Nuestra Realidad, το περιστατικό συνέβη στις 4 Σεπτεμβρίου στην πόλη Ambato, την πρωτεύουσα της επαρχίας Tungurahua, όπου μια μαθήτρια συμμετείχε σε ένα διαδικτυακό μάθημα μέσω του Zoom.




Το βίντεο της κάμερας δείχνει την εικονική τάξη να κάθεται μπροστά από τους φορητούς υπολογιστές και ξαφνικά να μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι ενός από τα παιδιά.





Αρχικά οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν, αλλά στην συνέχεια είπαν στον δάσκαλο τι συνέβαινε, καθώς εκείνος δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γινόταν και συνέχιζε το μάθημα, αναφέρει το LADbible.

Ενώ το μικρόφωνό της είναι απενεργοποιημένο, μπορείτε να δείτε τους διαρρήκτες να περπατούν προς αυτήν, καθώς σηκώνεται με τρόμο.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ακούσει τη συνομιλία τους, είναι σαφές από τη γλώσσα του σώματος τόσο του θύματος όσο και των ληστών ότι την απειλούν και την εκφοβίζουν.

O δάσκαλος στη συνέχεια λέει: «Γρήγορα, καλέστε την αστυνομία. Καλέστε τους γονείς».
Ενώ οι μαθητές προσπαθούν να αναφέρουν το περιστατικό, οι ληστές παίρνουν τον υπολογιστή του θύματος.

Μετά την αναφορά του περιστατικού, οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν αργότερα για ληστεία ενός σπιτιού στο Ambato, με την María Paula Romo, υπουργό της κυβέρνησης, να επιβεβαιώσει τη σύλληψή τους στο Twitter.