Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν έγινε δεκτός ο ΑΚΑΜ της ΕΕ στην Τουρκία! Καλή ιδέα και για την Ελλάδα;

Στη μη έγκριση της διαπίστευσης του στρατιωτικού ακολούθου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα προχώρησε η Τουρκία σύμφωνα με την γερμανική ε...


Στη μη έγκριση της διαπίστευσης του στρατιωτικού ακολούθου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα προχώρησε η Τουρκία σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt.





Το αιτιολογικό που προβλήθηκε για αυτή την ενέργεια ήταν ότι η διαπίστευση είναι «μη ενδεδειγμένη» λόγω της τρέχουσας έντασης και της απειλής επιβολής κυρώσεων κατά της χώρας. Ως εκ τούτου, μια έγκριση δεν θα γίνει κατανοητή από την κοινή γνώμη, υποστήριξαν οι υπεύθυνοι αυτής της απόφασης.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν μπορεί να… κακίσει κανένας τους Τούρκους που δεν δέχθηκαν τον “Ευρωπαίο ΑΚΑΜ”, με το αιτιολογικό ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον του φάσματος της επιβολής κυρώσεων, ανεξάρτητα εάν είναι ή δεν είναι αυτές δικαιολογημένες.

Αναπόφευκτα όμως περνά από τη σκέψη μας, μήπως θα έπρεπε και η ελληνική κυβέρνηση να… στείλει για διαβουλεύσεις τους Τούρκους ΑΚΑΜ στην Άγκυρα, ανακαλώντας και τον δικό μας.

Διότι στερείται νοήματος η παρουσία τους και ακυρώνεται ο ρόλος τους, όταν το επίπεδο συνεννόησης που έχει επιβάλει η Τουρκία στη διμερή σχέση με την Ελλάδα ομοιάζει με τους… κώδικες επικοινωνίας του υποκόσμου. defence-point.gr