Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ... 5.000 Αρμένιοι εθελοντές κατευθύνονται προς το Ναγκόρνο Καραμπάχ...!! Ανεπανάληπτο ΒΙΝΤΕΟ...! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ... ΠΑΝΕ...!!

Οι Αζέροι υποφέρουν από βαριές απώλειες αλλά κερδίζουν έδαφος και οι Αρμένιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με υ...


Οι Αζέροι υποφέρουν από βαριές απώλειες αλλά κερδίζουν έδαφος και οι Αρμένιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσίας, μεγάλος αριθμός Αρμενίων – 5.000 σύμφωνα με πληροφορίες- κινούνται προς τα σύνορα για να ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις που μάχονται εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι η προεδρία της αυτονομιστικής περιφέρειας του Αζερμπαϊτζάν Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η οποία υποστηρίζεται από την Αρμενία, κήρυξε «γενική επιστράτευση» την Κυριακή ως απάντηση σε μια εκτεταμένη επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν.

Στο βίντεο που ακολουθεί... Οι ουρές χιλιομέτρων είναι από Αρμένιους; που προσπαθούν ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ κοντά στο μέτωπο του πολέμου ΚΑΙ ΟΧΙ να απομακρυνθούν από αυτό...!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.