Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΡΩΣΟΙ... έστειλαν στην τουρκία το δοχείο για τον αντιδραστήρα Νο 1 του Πυρηνικού Σταθμού του Ακουγιού...!!

Αναφέρθηκε πως ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δοχείου του Νο 1 αντιδραστήρα για τον πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού, (απέναντι από την Κύπρο) το...


Αναφέρθηκε πως ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δοχείου του Νο 1 αντιδραστήρα για τον πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού, (απέναντι από την Κύπρο) του οποίου η κατασκευή συνεχίζεται.

Ο Ιγκόρ Κότοφ- CEO της εταιρείας AEM-Technology που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ρωσικού κρατικού οργανισμού πυρηνικής ενέργειας ROSATOM, δήλωσε πως στο εργοστάσιο Atommas, στην πόλη Βολγκοντόνσκ της επαρχίας Ροστόφ, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δοχείου του αντιδραστήρα και πρόσθεσε πως 

“Oλοκληρώνουμε την διαδικασία αποστολής και αρχίζουμε να παράγουμε εξοπλισμό για την 2η μονάδα ισχύος. Πρέπει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο παρά τις δύσκολες φετινές συνθήκες παραγωγής, πέτυχε διατηρήσει υψηλό ρυθμό, να βελτιστοποιήσει την παραγωγή να ικανοποιήσει όλες τις απαραίτητες παραμέτρους ποιότητας και ασφάλειας και να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις.”

Ο Κοτόφ δήλωσε πως φέτος θα παραχθούν στο εργοστάσιο, συνολικά τρία δοχεία αντιδραστήρων και 17 γεννήτριες ατμού. Σύμφωνα με την γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας AEM-Technology, ο αντιδραστήρας που παράγεται στο εργοστάσιο της έχει μήκος 12 μέτρα και βάρος 330 τόνους.

Νωρίτερα ο Αντρέι Νικιπέλοφ-CEO της Atomenergomas πού είναι εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων της ROSATOM, είχε δηλώσει ότι βασικός εξοπλισμός που αποτελείται από τον ατμογεννήτρια για την Νο 1 μονάδα ισχύος, είχε σταλεί στην Τουρκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.