Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕ» ΤΗ ΜΑΝΑ...!!! Με την πρύμνη σμπαράλια πήραν ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ το «καμάρι» του τουρκικού Ναυτικού «KemalReis» τύπου ΜΕΚΟ 200 και δεν συμμαζεύεται...!!

Το σκηνικό στην Μεσόγειο εξελίχθηκε όταν η Φρεγάτα Λήμνος επιχείρησε να προσεγγίσει το Όρουτς ρέις, με την τουρκική φρεγάτα να αντιδρά κ...


Το σκηνικό στην Μεσόγειο εξελίχθηκε όταν η Φρεγάτα Λήμνος επιχείρησε να προσεγγίσει το Όρουτς ρέις, με την τουρκική φρεγάτα να αντιδρά και να επιχειρεί εμβολισμό του Πολεμικού μας πλοίου... Ατυχέστατη κίνηση απέναντι σε Έλληνες Καπετάνιους και Ναύτες.




Το Αποτέλεσμα ήταν μετά τις ανάλογες κινήσεις από ελληνικής πλευράς αντιστρόφως ανάλογο. Το «Λήμνος» με την πλώρη επακούμβησε καταλυτικά το KemalReis με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί σοβαρές ζημιές στην προπέλα και το τον στροφαλοφόρο κίνησης.

Οι ζημιές «επακούμβισης» του «Λήμνος« είναι επιφανειακές, με κάποιες πληροφορίες να λένε για ελαφρύ πρόβλημα στο πηδάλιο (λογικό) που ήδη αποκαταστάθηκε.

Με δεδομένο ότι την επιθετική κίνηση την έχει κάνει το τουρκικό πλοίο, καθώς φέρονται να υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφισβήτησης τι έχει γίνει, ρόλο έχει παίξει η “ναυτοσύνη”, κάτι που θα παίξει γενικότερα ρόλο σε περίπτωση που ο απελπισμένος Ερντογάν αποφασίσει να προβεί στο απονενοημένο…

Άλλες πληροφορίες θέλουν να επικρατεί σύγχυση στην τουρκική πλευρά, καθώς βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με το αφήγημα εσωτερικής και εξωτερικής κατανάλωσης περί της “υπερδύναμης Τουρκίας” να δέχεται ισχυρότατο πλήγμα.