Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BYE BYE...!!! Αυτή είναι η τουρκική Φρεγάτα ΜΕΚΟ «Κεμάλ Ρέϊς» που τέθηκε ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ μετά τον εμβολισμό της από την Εληνική Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ...!!! «Επακούμβηση» το λένε τώρα...

΄Ήθελαν κουνήματα οι τούρκοι στα νερά μας, αλλά η Φρεγάτα Λήμνος είχε διαφορετική άποψη... Κάτσε στην άκρη τώρα να χάσεις και τον πόλεμο...


΄Ήθελαν κουνήματα οι τούρκοι στα νερά μας, αλλά η Φρεγάτα Λήμνος είχε διαφορετική άποψη... Κάτσε στην άκρη τώρα να χάσεις και τον πόλεμο που έρχεται, να γλιτώσεις και τον πάτο..




Το "μάθημα" δόθηκε, μετά από προσπάθεια να εμποδίσουν οι Τούρκοι την ελληνική φρεγάτα να πλησιάσει στο Oruc Reis, με αποτέλεσμα την επακούμβηση των δύο πλοίων.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ» δεν έχει σοβαρές ζημιές (επιφανειακές), σε αντίθεση με την τουρκική φρεγάτα (F 247) τύπου ΜΕΚΟ 200, που συνόδευε το ερευνητικό πλοίο στην ελληνική ΑΟΖ, το οποίο, φαίνεται να υπέστη μεγάλες ζημιές.

Και συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του "Στόχου", στον στροφαλοφόρο άξονα που επεκτείνεται μέχρι την προπέλα και δίνει την ώθηση...!!!

Τα ελληνικά πλοία παρακολουθούσαν από τη πρώτη στιγμή εκ του σύνεγγυς τις τουρκικές προκλήσεις του Oruc Reis, το οποίο βγήκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2020 από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.