Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....!!! «Πρέπει να στείλουμε τώρα πλοία για σεισμικές έρευνες και εξόρυξη στην περιοχή...» λέει ο γνωστός ΚΛ@ΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ τούρκος Νάυαρχος...!!!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΟΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΊΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚ...


ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΟΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΊΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΠΟΛΥ. ΖΘΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ!

Το νέο όμως τουρκικό σχέδιο στην Α.Μεσόγειο μετά το προχθεσινό ελληνο-αιγυπτιακό μνημόνιο μας το αποκαλύπτει ο γνωστός μας Τούρκος Ναύαρχος Cihat Yaycı, ο οποίος ομιλεί ουσιαστικά για επερχόμενο ψυχολογικό πόλεμο από την Άγκυρα, σε Αθήνα και Κάιρο.

Μιλώντας ο ίδιος στο Κέντρο Ναυτικών στρατηγικών σπουδών του Πανεπιστημίου Bahçeşehir (BAUDEGS), έκανε δήλωση σχετικά με τη συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:




“Δεν αποτελεί ουσιαστικά λύση το να στείλουμε πολεμικά πλοία στην περιοχή για να δείξουμε ότι η ΑΟΖ ανήκει σε εμάς, επειδή τα πολεμικά πλοία μας μπορούν να υλοποιήσουν την εκπαίδευσή τους ελεύθερα παντού.

Για να δείξουμε ότι αυτή η περιοχή ανήκει σε εμάς (Τουρκο-λιβυκό μνημόνιο) και να διεκδικήσουμε έμπρακτα τα δικαιώματά μας, είναι απαραίτητο να στείλουμε αμέσως πλοίο για σεισμικές έρευνες ή εξόρυξη στην περιοχή.

Επιπλέον, το πιο σημαντικό είναι ότι η ΑΟΖ μας πρέπει να δηλωθεί επίσημα στην Ανατολική Μεσόγειο αμέσως, σαν να είχε συναφθεί συνθήκη με το Ισραήλ και τον Λίβανο χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο.

Κατά την εκπλήρωση των ζητημάτων που αναφέρω παραπάνω, τα οφέλη και οι ανάγκες λαμβάνονται υπόψη όσον αφορά τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας”.

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι πιθανότατα να ετοιμάζονται να απαντήσουν στην ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία με πιθανή ανακήρυξη ΑΟΖ στον ΟΗΕ, προσπαθώντας να ασκήσουν παράλληλα έναν ισχυρό ψυχολογικό πόλεμο σε Ελλάδα και Αίγυπτο με την αποστολή μοίρας πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων, κάτι που βλέπουμε ήδη εδώ και μεγάλο διάστημα.