Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτοιμοι για ΠΟΛΕΜΟ οι ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά όχι και οι τούρκοι...!!! Θέλουμε την επέμβαση του Στρατού...!!!

Σε μια διπλή έρευνα σε Ελλάδα και Τουρκία (στην οποία αναφερθήκαμε και νωρίτερα) περισσότεροι από τους μισούς Τούρκους δεν εγκρίνουν τι...

Έρχεται ο αντικαταστάτης για τα «παπάκια» του Στρατού

Σε μια διπλή έρευνα σε Ελλάδα και Τουρκία (στην οποία αναφερθήκαμε και νωρίτερα) περισσότεροι από τους μισούς Τούρκους δεν εγκρίνουν τις πολιτικές του Ερντογάν, προμηνύοντας ουσιαστικά την πτώση του από την εξουσία.






Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι τη στιγμή που η μισή Ελλάδα είναι έτοιμη για πόλεμο με την Τουρκία, λόγω των επεκτατικών προκλήσεων του Ερντογάν, οι Τούρκοι ζουν στην αβεβαιότητα και θέλουν να αποφύγουν ένα νέο μέτωπο, αφού φυσικά είδαν που τους οδηγεί η ιμπεριαλιστική φύση του προέδρου τους.

Στο υποθετικό σενάριο, που τα πράγματα εκτραχυνθούν και εάν σε κάποιο σημείο η [ελληνική/τουρκική] κυβέρνηση θεωρήσει ότι εμποδίζονται ή καταπατούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της [Ελλάδας/Τουρκίας] και οι δύο λαοί επιθυμούν να εξαντληθούν οι πιθανότητες διαλόγου. Όμως οι κάτοικοι της Ελλάδας παρουσιάζονται πιο έτοιμοι για την επέμβαση του στρατού (46%) από ότι αυτοί της Τουρκίας (35%).