Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ...;;; Το διάσημο μοντέλο πήγε Διακοπές στην τουρκία... και ΔΕΙΤΕ πως την έκαναν...!!!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το διάσημο τοπ μόντελ από την Ουκρανία Ντάρια Κίριλιουκ και η παρέα της, τους έδειραν σεκιουριτάδες σε ένα ...


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το διάσημο τοπ μόντελ από την Ουκρανία Ντάρια Κίριλιουκ και η παρέα της, τους έδειραν σεκιουριτάδες σε ένα κλαμπ στον Τσεσμέ της Σμύρνης. Η Ντάρια Κίριλιουκ κοινοποίησε φωτογραφίες στα social media που δείχνουν τη βία που υπέστη.




Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η Ντάρια Κίριλιουκ και η παρέα της, δέχθηκαν επίθεση από τους σεκιουριτάδες στο club Μomo Beach που λειτουργεί στο Νταλιάν του Τσεσμέ.

Στο περιστατικό που συνέβη για ασαφή λόγο, η Ντάρια Κίριλιουκ και οι τρεις γυναίκες φίλες της χτυπήθηκαν σκληρά.

Η Κιριλιουκ κοινοποίησε φωτογραφία με μώλωπες και αιμορραγία στο πρόσωπό της και έγραψε : “Δεν θέλω να μείνω σιωπηλή και θέλω να περιγράψω τι συνέβη σε μένα στον φίλο μου και στην παρέα μας. Η ασφάλεια του κλαμπ Momo Beach μας επιτέθηκε. Τέσσερα κορίτσια (μαζί με εμένα) δεχθήκαμε γροθιές στο πρόσωπο και τα παιδιά τραυματίστηκαν άσχημα. Υποβάλαμε λεπτομερή αναφορά στην αστυνομία. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε αυτά που συμβαίνουν και για να σταματήσουμε τη βία σε βάρος των γυναικών ζητώ από τους φίλους μου να κοινοποιήσουν αυτή την ιστορία”.

Σειμά Σουμπασί: ‘Είστε φρικτοί”

Η Σειμά Σουμπασί κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram την ιστορία της Ντάρια Κίριλιουκ και κατήγγειλε το γεγονός. Στην ανάρτηση της έγραψε “Τι έζησε μία πολύ στενή και πολύ γλυκιά φίλη μου. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, πραγματικά είμαι σε σοκ. Μακάρι τα κέντρα διασκέδασης όταν φιλοξενούν τους πελάτες τους να μη σκέφτονται μόνο τα χρήματα που κερδίζουν αλλά και το πώς θα συμπεριφερθούν στους ανθρώπους. Είστε φρικτοί”.

https://t24.com.tr