Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Ο Μακρόν στέλνει τον Γαλλικό Στόλο να αναπτυχθεί στην Μεσόγειο δίπλα στον Ελληνικό...!!! Μήνυμα του και στα Ελληνικά...!!

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τήρησε την υπόσχεση του... Ότι εάν η Ελλάδα το ζητήσει, ο γαλλικός στόλος θα έρθει στις ελληνικές θάλασ...

Ο Μακρόν στέλνει το γαλλικό στόλο να αναπτυχθεί δίπλα στον ...


Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τήρησε την υπόσχεση του... Ότι εάν η Ελλάδα το ζητήσει, ο γαλλικός στόλος θα έρθει στις ελληνικές θάλασσες και θα αναπτυχθεί δίπλα στον ελληνικό απέναντι στους Τούρκους.




Το βράδυ της Τετάρτης ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο γαλλικός στόλος έρχεται.

Να σημειωθεί ότι ήδη η Γαλλία έχει στείλει πολεμικά αεροσκάφη, στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο και περιπολούν στην κυπριακή ΑΟΖ.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γάλλο πρόεδρο.

«Η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ανησυχητική.

»Οι μονομερείς αποφάσεις της Τουρκίας για την εξερεύνηση πετρελαίου προκαλούν εντάσεις.

»Αυτά πρέπει να τελειώσουν προκειμένου να επιτραπεί ένας ειρηνικός διάλογος μεταξύ γειτονικών χωρών και συμμάχων στο ΝΑΤΟ», έγραψε σε tweet του ο Εμανουέλ Μακρόν και συνεχίζει:

«Αποφάσισα να ενισχύσω προσωρινά τη γαλλική στρατιωτική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με Ευρωπαίους εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας», κατέληξε ο Γάλλος πρόεδρος σε δεύτερο tweet.