Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΥΤ και ΓΚΟΛ από τον Βασίλη Τσιάρτα...!!! «Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός...»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ...


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ωστόσο ουσιαστικά φωτογράφισε το νέο τηλεριάλιτι που παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Μιλώντας γενικότερα για την τηλεόραση ο Τσιάρτας έγραψε στο Facebook πως η τηλεόραση «…θέλει να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο τίποτα».

Συγκεκριμένα είπε: «Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα… Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων».

Ο Βασίλης Τσιάρτας, είχε καταφερθεί επίσης κατά του ΚΚΕ για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, αλλά και για την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα.

Στο ριάλιτι συμμετέχουν 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του για 15 εβδομάδες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Το Big Brother έκανε τηλεθέαση 27,8% στο γενικό σύνολο και 29,8% στο δυναμικό κοινό