Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσιόδρας: 36 τα κρούσματα κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη – Από εργαζόμενο έγινε η διασπορά

Σε 36 ανέρχονται τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Η διασπορά του κορονοϊού στο γηρο...


Σε 36 ανέρχονται τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.






Η διασπορά του κορονοϊού στο γηροκομείο έγινε από εργαζόμενο, καθώς άτομο του περιβάλλοντός του είχε πάει σε συναυλία στη Χαλκιδική.




Αυτό δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο νωρίτερα, συνοδευόμενος από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου καθώς και τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας στην Α Παθολογική Κλινική του «ΑΧΕΠΑ» Συμεών Μεταλλίδη.


Κατά την έξοδο του από το γηροκομείο, ο κ.Τσιόδρας έκανε γνωστό, ότι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν ο ιός φέρεται να μεταδόθηκε από εργαζόμενο, ο οποίος προ ημερών, άτομο του περιβάλλοντος του είχε πάει σε συναυλία που είχε γίνει στη Χαλκιδική.
Επίσης, όπως είπε τα κρούσματα στο γηροκομείο ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 36, εκ των οποίων οι 33 είναι ηλικιωμένοι και οι 3 εργαζόμενοι


Ο κ.Τσιόδρας, παράλληλα είπε ότι χαιρέτησε έναν έναν τους τρόφιμους του γηροκομείου, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ όσοι είναι θετικοί στον ιό θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης.