Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν για Εύξεινο Πόντο: Η ανακάλυψη φυσικού αερίου θα καλύψει τις ανάγκες της Τουρκίας για 20 χρόνια

Τα καλά νέα τα οποία θα ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την προσευχή της Παρασκευής, έγιναν γνωστά από ...


Τα καλά νέα τα οποία θα ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την προσευχή της Παρασκευής, έγιναν γνωστά από Τούρκους αξιωματούχους που μίλησαν στο Reuters, αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.






Οι Τούρκοι αξιωματούχοι μίλησαν για τη γεώτρηση στο «Δούναβη 1» που βρίσκεται στον Εύξεινο Πόντο και έχει απόθεμα 800 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου, δηλώνοντας ότι η Τουρκία με αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της για 20 χρόνια.

Τα καλά νέα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, θα τα πει ο Ερντογάν στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη στα εγκαίνια του «Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası» (βιομηχανία ηλιακών συλλεκτών) και θα τονίσει ότι ανοίγει για την Τουρκία μια νέα εποχή.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μπορεί να χρειαστούν 7 έως 10 χρόνια για να ξεκινήσει η παραγωγή και το επενδυτικό κόστος κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Haberler.com
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος