Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισοδιακή σύλληψη στα Κάτω Πατήσια: Στα χέρια της αστυνομίας κλέφτης αυτοκινήτων (pics)

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.07.2020) ένας 39χρονος, ο οποίος είχε… αδυναμία στις κλοπές αυτοκινήτων και μάλιστα πολυτελών....


Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.07.2020) ένας 39χρονος, ο οποίος είχε… αδυναμία στις κλοπές αυτοκινήτων και μάλιστα πολυτελών.




Ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές και κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα. Είχε ειδικά εργαλεία για σπάσιμο αφαλών συγκεκριμένων αυτοκινήτων και γνώριζε πολύ καλά την τεχνολογία μάρκας αυτοκινήτων πόλης, καθώς και οχημάτων πολυτελείας γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, περίπου στις 2 π.μ. άτομο ειδοποίησε την Άμεση Δράση, όταν είδε τον 39χρονο σε πυλωτή πολυκατοικίας, επί της οδού Νιρβάνα στα Κάτω Πατήσια, να περιεργάζεται ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε περιπολικό. Όταν ο δράστης το αντιλήφθηκε, προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, πετώντας από “πάνω” του διαρρηκτικά εργαλεία, εκ των οποίων κάποια παρουσιάζονται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsit.gr.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να είναι συνεχώς σε συντονισμό με το Κέντρο Επιχειρήσεων Άμεσης Δράσης. Περίπου 200μ. από το σημείο, όπου τον εντόπισαν και με τη βοήθεια ομάδας ΔΙΑΣ, τον συνέλαβαν, με τον ίδιο να προσπαθεί να αντισταθεί. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι στο σημείο υπήρχε και συνεργός του, ο οποίος διέφυγε με μοτοσικλέτα.