Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ εκ νέου από αεροπλάνα άγνωστης χώρας η τουρκική βάση Αλ Ουατίγια στην τουρκία...!!!

Μόλις είχαν εγκαταστήσει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Koral οι Τούρκοι Ευάγγελος Δ. Κόκκινος_Μια στρατιωτική πηγή της Λιβύης επιβεβα...

Από την αλ Ουατίγια στην αλ Τζούφρα – Μεταξύ πολέμου και ...

Μόλις είχαν εγκαταστήσει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Koral οι Τούρκοι

Ευάγγελος Δ. Κόκκινος_Μια στρατιωτική πηγή της Λιβύης επιβεβαίωσε ότι μαχητικά αγνώστου προέλευσης προχώρησαν σε επιδρομές στην αεροπορική βάση Αλ Βατίγια στη δυτική Λιβύη, το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες αφού οι Τούρκοι ανέπτυξαν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Koral.




Αξιωματούχος στον τομέα της ασφάλειας, Gharyan Mahmoud al-Shard, ανέφερε ότι πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από την πόλη Gharyan κατευθυνόμενα προς την αεροπορική βάση, ενώ ακούστηκαν και τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις μέσα στη βάση.

Σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ο Al-Shard πρόσθεσε ότι οι επιδρομές είχαν ως στόχο μια αποθήκη όπλων και πυρομαχικών και την αίθουσα επιχειρήσεων, ενώ επιβεβαίωσε τη χρήση αντιαεροπορικών πυρών 23 mm μέσα από τη βάση, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αντιαεροπορικά πυρά δεν εμπόδισαν τα μαχητικά να συνεχίσουν τους βομβαρδισμούς και εξήγησε ότι, με βάση τις πληροφορίες που ελήφθησαν από μια πηγή στη βάση, ο βομβαρδισμός στόχευσε υποδομές που περιείχαν νέα όπλα, πυρομαχικά και εξοπλισμό και είχαν φτάσει πρόσφατα από την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ --»» Έτσι σταμάτησε η Φρεγάτα μας «Νικηφόρος Φωκάς» το Barbaros και τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ...!!! Αυτό που τρέμουν οι τούρκοι είναι αυτό που δεν θα έχουν ΠΟΤΕ...!!!

Αυτή η νέα επιδρομή έρχεται λίγες ώρες μετά την εγκατάσταση του τουρκικού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου "KORAL" της Aselsan στην εν λόγω βάση. Αυτό το σύστημα μπορεί να αναζητήσει συμβατικά και περίπλοκα σήματα ραντάρ και στη συνέχεια να τα παρακολουθεί, να τα αναλύσει και να τα εντοπίσει, ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα να μπλοκάρει, να εξαπατά και να τερματίζει τη λειτουργία των εχθρικών ραντάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που άγνωστα πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στη βάση Αλ Βατίγια από τότε που οι φιλοτουρκικές πολιτοφυλακές της GNA ανακατέλαβαν τη βάση τον περασμένο Απρίλιο. pentapostagma.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ--»» ; Ποιά αποκλιμάκωση...;;; Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ... Όπως παραμένουν και 22 Πολεμικά των τούρκων στο Αιγαίο...!!!