Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αργά χθες τη νύχτα... Πυροβόλησαν τον Στέφανο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια! Εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ...

Επίθεση δέχτηκε λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα ο δημοσιογράφος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος δράσ...

Ελλάδα: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ » Candia Doc

Επίθεση δέχτηκε λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα ο δημοσιογράφος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος δράστης παραμόνευε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησε δύο φορές.





Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας τον κ. Χίο αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματισμένο, αρχικά στο Σισμανόγελιο και μετέπειτα στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών αυτής της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος φέρει τραύματα στο λαιμό και στο πλευρό και βρίσκεται εκτός κινδύνου αλλά σε σοβαρή κατάσταση. Επίσης, δυο πυροβολισμούς δέχτηκε και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.