Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Λήξη συναγερμού σε στρατόπεδο - Αρνητικά τα δείγματα κορωνοϊού

Τέλος καλό όλα καλά στο στρατόπεδο του Έβρου, όπου εντοπίστηκε θετικός στρατιώτης στον κορωνοϊό, καθώς όλα τα δείγματα είχαν αρνητικό απ...

Έβρος: Λήξη συναγερμού σε στρατόπεδο - Αρνητικά τα δείγματα κορωνοϊού

Τέλος καλό όλα καλά στο στρατόπεδο του Έβρου, όπου εντοπίστηκε θετικός στρατιώτης στον κορωνοϊό, καθώς όλα τα δείγματα είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.




Τα οκτώ άτομα που διέμεναν στον ίδιο θάλαμο με τον 19χρονο και στα οποία δόθηκε άδεια ορκωμοσίας, μπήκαν σε καραντίνα και πρόκειται να υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Τα συνολικά 7 τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι υπόλοιποι στρατιώτες, ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν στα σπίτια τους για μια εβδομάδα ακόμα πριν επιστρέψουν στο στρατόπεδό τους.

Να σημειώσουμε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταφέρει να βγουν αλώβητες από την πανδημία του κορωνοϊού, με τα κρούσματα να είναι μηδαμινά.

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων πήρε άμεσα μέτρα και κατάφερε να προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο στελέχη και στρατιώτες, κρατώντας στο ύψιστο βαθμό το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Παράλληλα, οι Ένοπλες Δυνάμεις βοήθησαν αποτελεσματικά και στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με τα εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού να παράγουν συνεχώς υλικά κατά της διασποράς του φονικού ιού στη χώρα μας.