Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαρυμπόμπη: Θρίλερ με τους τρεις νεκρούς σε φρεάτιο - Έψαχναν για χρυσό; Τρείς προσαγωγές...

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30/07) στη Βαρυμπόμπη όταν τρεις νεαροί άνδρες βρέθηκαν νεκροί σε φρεάτιο. Μετά ...

Τρία άτομα ανασύρθηκαν από φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας | mykosmos.gr

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30/07) στη Βαρυμπόμπη όταν τρεις νεαροί άνδρες βρέθηκαν νεκροί σε φρεάτιο.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης.




Οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/07), σύμφωνα με το Mega.

Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου οι τρεις άνδρες φαίνεται να έψαχναν για χρυσό.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι, ενώ ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί, για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων, ενώ στο σημείο, έξω από το πηγάδι βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους τρεις άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό.