Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντίποινα Βρετανίας σε Ελλάδα: Υποχρεωτική καραντίνα για τους ταξιδιώτες από τη χώρα μας

Η Ελλάδα θα είναι στην «κόκκινη λίστα» των χωρών για τις οποίες θα εφαρμόζεται 14ήμερη περίοδος καραντίνας, σύμφωνα με τον Βρετανό υπο...

heathrow-arthro

Η Ελλάδα θα είναι στην «κόκκινη λίστα» των χωρών για τις οποίες θα εφαρμόζεται 14ήμερη περίοδος καραντίνας, σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Μεταφορών - Μέσα στην ημέρα ολόκληρη η λίστα




Οι επιβάτες που φθάνουν στην Αγγλία από την Ελλάδα δεν θα εξαιρεθούν από τους κανόνες της καραντίνας, σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς.

Η Ελλάδα θα είναι στην «κόκκινη λίστα» των χωρών για τις οποίες θα εφαρμόζεται 14ήμερη περίοδος καραντίνας στη χώρα του Τζόνσον, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα.

Η βρετανική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως θα άρει από τις 10 Ιουλίου την υποχρεωτική καραντίνα λόγω Covid-19 για ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία από χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Ελλάδα δεν θα είναι στις χώρες που θα ισχύει η άρση της υποχρεωτικής καραντίνας, παρά την καλή της επιδημιολογική εικόνα.

Ο πλήρης κατάλογος των χωρών που καλύπτονται από την άρση αυτού του περιοριστικού μέτρου θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα Παρασκευή, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της Βρετανίας.

Η κυβέρνηση είχε δηλώσει ότι περίμενε ότι οι χώρες που θα περιλαμβάνεται στη εν λόγω λίστα άρσης καραντίνας για την Αγγλία να ανταποδώσουν χαλαρώνοντας τους δικούς τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.