Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μύλος» με τουρίστρια που είχε δηλώσει ξενοδοχείο που δεν είχε ανοίξει και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

"Αλαλούμ" νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής με τουρίστρια που έφτασε στο Ηράκλειο και είχε δηλώσει ξενοδοχείο στη Χερσόνησο...

Κορονοϊός: Ένας νεκρός και 20 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο


"Αλαλούμ" νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής με τουρίστρια που έφτασε στο Ηράκλειο και είχε δηλώσει ξενοδοχείο στη Χερσόνησο που δεν είχε ανοίξει, ενώ η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.





Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από την Ρουμανία έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου χθες υπεβλήθη σε τεστ για τον ιο το οποίο βγήκε θετικό, ωστόσο χάθηκαν τα ίχνη της και οι αρχές δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν στο σημείο που είχε δηλώσει ως χώρο παραμονής και να την ενημερώσουν για το αποτέλεσμα προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.






Μάλιστα κινητοποιήθηκε η ΕΛΑΣ που "χτένισε" την τουριστική περιοχή και όχι μόνο για τον εντοπισμό της ενώ μετά από ένα "αγώνα δρόμου" των αρχών, η ίδια τελικά βρέθηκε σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά.

Μετά τον εντοπισμό της ακολουθούνται τα προβλεπόμενα που ορίζει το πρωτόκολλο και η γυναίκα μπαίνει αυτόματα σε καραντίνα και αυτοπεριορισμό.

Να σημειωθεί οτι πρόκειται για το πρώτο "εισαγόμενο" κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη μετά και το άνοιγμα των πτήσεων από το εξωτερικό και την επανεκκίνηση του τουρισμού στο νησί την περασμένη Τετάρτη...

cretalive.gr