Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικές δηλώσεις Ακάρ από τη Λιβύη μετά τη συνάντηση με Σάρατζ: Θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λιβύη πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό των τουρκικ...



Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λιβύη πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ.






Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ακάρ τόνισε ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τον λαό της Λιβύης, ενώ κατηγόρησε τις χώρες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Τρίπολης τονίζοντας ότι «θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους».

"Θέλω να ξέρετε στα πλαίσια και των εντολών του προέδρου της Δημοκρατίας μας και σήμερα και στο μέλλον, θα είμαστε δίπλα σας και για τους Λίβυους αδερφούς μας θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί.

Οι άλλοι θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους. Εσείς έχετε δίκιο και θα νικήσετε. Οι άλλοι, και όσοι τους υποστηρίζουν, ηττήθηκαν και θα ηττηθούν περισσότερο" είπε στις νέες προκλητικές δηλώσεις του ο Ακάρ.