Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΛΟΚΗ...!!!! Τί γράφαμε πριν τρείς βδομάδες... Τι γράφαμε ΠΡΟΧΤΕΣ το βράδυ...!!! Τι λέμε επί μήνες...!!!

ΤΡΕΊΣ βδομάδες πριν ήταν όταν στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" προβλέπαμε πως η κλιμάκωση θα έρθει τον Ιούλιο... Και μόλις προχτ...



ΤΡΕΊΣ βδομάδες πριν ήταν όταν στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" προβλέπαμε πως η κλιμάκωση θα έρθει τον Ιούλιο... Και μόλις προχτές το βράδυ γράφαμε στο stoxos.gr με την υπογραφή του εκδότη του "Στόχου"

Stoxos.gr 20 Iουλίου: Μετά την σημερινή (σ.σ. χθεσινή) επικύρωση από το Ισραήλ της συμφωνίας για τον East Med με την Ελλάδα και την Κύπρο, η ταχέως πίπτουσα ψυχραιμία της τουρκίας θα πιάσει πάτο, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Και δεν είναι μόνο ο στραγγαλισμός στην Ανατολική Μεσόγειο που αυξάνει αυτή την ώρα την κατανάλωση ψυχοφαρμάκων στην "γείτονα", αλλά και η υποβάθμιση του ρωσοτουρκικού (turkstream) που κατευθύνεται από τα βόρεια στην Ευρώπη!

Και μπορεί η τουρκία να τρελαίνεται, αλλά βαριά πληττόμενη είναι και η ρωσία, που προφανώς και θα δεί πολλά από τα πελατάκια της στην Ευρώπη να την αποχαιρετούν προτιμώντας τον Ελληνοισραηλινό αγωγό!

Μπορεί τα πράγματα να είναι λίγο πιο περίπλοκα -απ' ότι τα περιγράφω για να γίνουν πιό εύπεπτα- όμως οι αντιδράσεις από τον διαμορφούμενο ευρασιατικό (ή σλαβοτουρκικό αν προτιμάτε) άξονα θα είναι υπαρκτές!

Κι αυτό για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει γιατί οι Ρώσοι -πέραν της αιώνιας προσπάθειας τους να ΥΠΟΣΚΑΨΟΥΝ το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο ΜΑΣ της Κωνσταντινουπόλεως- τήρησαν αυτήν την ελεεινή στάση για την ΑγιαΣοφιά!

Τώρα απομένει να δούμε στις επόμενες μέρες (για να μην πω τις επόμενες ώρες και με πουν κάποιοι υπερβολικό) ποιοί και πως μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα τους στο Περιβάλλον Ασφαλείας μας...

Για εμάς υπάρχει κι ένας ακόμη πιό βαρύς λόγος, γιατί πέρα από συμφέροντα, έχουμε να προασπίσουμε και Εθνικό Ζωτικό Χώρο, καταγεγραμμένο στο Ελληνικό Έθνος από τα πιο βαθιά κιτάπια της γνωστής ιστορίας!

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς
Εφημερ. "Στόχος"


Όχι δεν είμαστε προφήτες... Επί μήνες φωνάζουμε για αυτό που έρχεται... Επί χρόνια λέμε ότι αποτελεί ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ η σύγκρουσή... Τώρα προέχει το ΗΘΙΚΟ, το ΦΡΟΝΗΜΑ και ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ συσπέιρωση γύρω από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Συντρίψτε επικοινωνιακά τις φωνές της ηττοπάθειας και της εχθρικής προπαγάνδας,,,