Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρούσμα στην ομάδα της Ξάνθης - Αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Λαμία

Δε θα γίνει το Σάββατο (4/7) το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω θετικού κρούσματος στην ομάδα της Ξάνθης. Αναβάλλεται οριστικά το προγρα...



Δε θα γίνει το Σάββατο (4/7) το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω θετικού κρούσματος στην ομάδα της Ξάνθης.





Αναβάλλεται οριστικά το προγραμματισμένο για το Σάββατο (4/7) παιχνίδι Λαμία-Ξάνθη έπειτα από το κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην ακριτική ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή ασυμπτωματικό που δεν ταξίδεψε με την αποστολή για την αναμέτρηση με την Λαμία.

Η αποστολή της Ξάνθης θα μπει σε απομόνωση για 48 ώρες σε ξενοδοχείο στον Αγχίαλο Βόλου, όπου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα θέσει σε εφαρμογή το υγειονομικό πρώτοκολλο.

Όλα τα μέλη της αποστολής καθώς όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με το άτομο που είναι θετικό θα υποβληθούν σε διπλο τεστ. Ένα σήμερα (3/7) κι ένα την Κυριακή (5/7). Εάν τα δείγματα είναι καθαρά τότε το ματς με την Λαμία θα γίνει την Δευτέρα (εφόσον δοθεί το Οk από τις αρμόδιες αρχές), σε περίπτωση όμως που δεν είναι τότε ο αγώνας θα αναβληθεί οριστικά, καθώς η ομάδα θα κληθεί άμεσα να επιστρέψει στην Ξάνθη και να μπει σε πενθήμερη καραντίνα.