Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σύντομα θα ακουστεί το ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ μέσα στην ΑγιάΣοφιά...» λένε οι τούρκοι... Ισλαμιστικό παραλήρημα στην τουρκία...!!

Όπως έχει διαρρεύσει αύριο η απόφαση του ΣΤΕ που θα ανακοινωθεί θα καταργεί την απόφαση του 1934 και θα ανοίξει τον δρόμο και τυπικά για την...

Όπως έχει διαρρεύσει αύριο η απόφαση του ΣΤΕ που θα ανακοινωθεί θα καταργεί την απόφαση του 1934 και θα ανοίξει τον δρόμο και τυπικά για την μετατροπή της Αγιας Σοφιάς σε τζαμί...






Σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ προκαλούν και αναφέρουν πως ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον ισλαμικό κόσμο. Μάλιστα δημιουργήθηκαν hastag στο twitter από Τούρκους, με την λέξη Αγία Σοφία να είναι χθες για αρκετές ώρες πρώτο στα trends!

Ήδη πολίτες, οργανώσεις και κόμματα ανατριχιάζουν με όσα γράφουν: ''Ελπίζουμε να γίνει η Αγία Σοφία Τζαμί-Ήρθε η στιγμή να μπούμε μέσα-Ελπίζουμε σύντομα να ακούσουμε το Αλλάχ Ακμπάρ, προσευχόμαστε γι'αυτό''.

Η διεθνής κοινότητα απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Ελληνική Κυβέρνηση μιλάει για πολιτιστικό μνημείο και όχι για σύμβολο της Ορθοδοξίας! Είμαστε απλά άξιοι της μοίρας μας!