Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Οι Κούρδοι ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ το εργοστάσιο «πυροτεχνημάτων» στην τουρκία...!!! Ανέλαβαν την ευθύνη...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ... Νέα βομβιστική επίθεση σε τουρκικό έδαφος από Κούρδους αντάρτες... Το α...

Τουρκία, αντάρτικο

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ...

Νέα βομβιστική επίθεση σε τουρκικό έδαφος από Κούρδους αντάρτες... Το αντάρτικο καλά κρατεί στην Τουρκία, με νέα βομβιστική επίθεση σε τουρκικό εργοστάσιο που μετρά νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και τουλάχιστον 200 άτομα παγιδευμένα στο κτίριο.




Οι Κούρδοι έχουν κηρύξει έναν ατελείωτο αστικό πόλεμο σε βάρος των Τούρκων που επί χρόνια πραγματοποιούν εθνοκαθάρσεις στις περιοχές του Κουρδιστάν και φαίνεται πως τα αποτελέσμαστα αυτού του πολέμου είναι καταστρεπτικά για τον Ερντογάν και το στυγνό καθεστώς του.

Η κουρδική ομάδα "Παιδιά της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στη δυτική Τουρκία. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στο Hendek του κυβερνείου Sakarya την Παρασκευή, σύμφωνα με ΜΜΕ. (Δειτε ΕΔΩ)

Άλλα 75 άτομα τραυματίστηκαν και περίπου 150 έως 200 άτομα παγιδεύτηκαν στο κτίριο, είπε αρχικά ο κυβερνήτης. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη σκότωσε τέσσερα άτομα.

Η έκρηξη στο εργοστάσιο λέγεται ότι έγινε αισθητή σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων. Στο Twitter, ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κόκα είπε: "Σύντομα θα βρεθούμε στο σημείο του ατυχήματος και θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προέδρου μας για την αντιμετώπιση του συμβάντος. 85 ασθενοφόρα, δύο ελικόπτερα διάσωσης και 11 ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο".

Στα βίντεο φαίνεται ένα τεράστιο σύννεφο καπνού πάνω από το κτίριο. Η Εθνική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών AFAD δήλωσε ότι ήταν «βιομηχανικό ατύχημα».