Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολεμική προειδοποίηση Χαφτάρ προς Τουρκία... «Ο πόλεμος εναντίον της Τουρκίας δεν θα σταματήσει μέχρι να απελευθερώσουμε όλη τη Λιβύη».

Πολεμική προειδοποίηση έστειλε ο Χ. Χαφτάρ προς την Τουρκία. Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης είναι έτοιμος για όλα και αποφασισμένος να διώξει...

Εκπρόσωπος Χαφτάρ σε Ερντογάν: Είσαι υπεύθυνος για την εξάπλωση ...

Πολεμική προειδοποίηση έστειλε ο Χ. Χαφτάρ προς την Τουρκία. Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης είναι έτοιμος για όλα και αποφασισμένος να διώξει τον Ερντογάν και τους μισθοφόρους του από την χώρα της Αφρικής.




Ο Στρατηγός δήλωσε ότι η επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Λιβύης έχει ως στόχο να την μετατρέψει σε οθωμανικό κράτος.

Σε συνέντευξή του στο Sky News Arabia, ο Χάφταρ αποτίμησε φόρο τιμής στις αραβικές χώρες, ιδίως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Αίγυπτο, για την στάση τους έναντι της Τουρκίας.

Ο διοικητής του LNA πρόσθεσε ότι η Τουρκία επιδιώκει να λεηλατήσει τον πλούτο της Λιβύης και τόνισε ότι η αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας είναι εθνικό καθήκον.

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη γη και τον λαό μας», δήλωσε ο Χαφτάρ.

Ο διοικητής του LNA συνέχισε λέγοντας ότι «ο πόλεμος εναντίον της Τουρκίας δεν θα σταματήσει μέχρι να απελευθερώσουμε όλη τη Λιβύη».

Ταυτόχρονα Τούρκοι και GNA ετοιμάζουν επίθεση στη Σύρτη. Ήδη η Ταξιαρχία Al-Daman που βρίσκεται στη Ταχρούνα, ενώθηκε με δυνάμεις που βρίσκονται έξω από την Σύρτη και σχημάτισαν ομάδα με 110 οχήματα.