Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμάνος ανάγκασε αγόρι να γονατίσει και να του φιλήσει τα παπούτσια!

Τα περιστατικά της λεγόμενης εξευτελιστικής βίας λαμβάνουν διαστάσεις στην Σκανδιναβία Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφόρησε ευρέ...


Τα περιστατικά της λεγόμενης εξευτελιστικής βίας λαμβάνουν διαστάσεις στην Σκανδιναβία




Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφόρησε ευρέως ένα βίντεο που δείχνει πώς ένα αγόρι στη Δανία ταπεινώνεται. Το αγόρι φαίνεται να στραγγαλίζεται, να δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι πριν του δοθεί εντολή να γονατίσει και να φιλήσει τα παπούτσια του δράστη. Ο Δανός πολιτικός Rasmus Paludan σχολιάζει την εξέλιξη της εξευτελιστικής βίας. Στη Δανία , αυτός ο τύπος βίας αναφέρεται ως «έγκλημα κυριαρχίας». Είναι μια μορφή βίας που διαπράττουν ιδίως οι μετανάστες εναντίον των Δανών. Η βία περιγράφεται ως ακραία, απερίσκεπτη, απρόκλητη και συμβαίνει συνήθως στην καθημερινή ζωή.

Την Τρίτη, η δανική διαδικτυακή εφημερίδα Frihedens Stemme δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με έναν νεαρό άνδρα τουρκικής καταγωγής που κακοποιεί ένα αγόρι από την Δανία, μεταξύ άλλων, με στραγγαλισμό και χτύπημα στο κεφάλι. Σύμφωνα με το περιοδικό, το νεαρό αγόρι ρωτά γιατί "πρέπει να το παίζει έξυπνο" και τον απειλεί επίσης με βία με μαχαίρι. Στο βίντεο, ο νεαρός δράστης σχολιάζει "μια μικρή πόρνη με απολαμβάνει" και δείχνει πώς αναγκάζει ταπεινά το αγόρι να γονατίσει του μπροστά του.

“Κάτω στα γόνατά σου. Φίλα το γ.... παπούτσι μου” λέει

Ο Δανός πολιτικός Rasmus Paludan, επισημαίνει ότι η αναβάθμιση της βίας δεν είναι πλέον απλώς ένα φαινόμενο στη Σουηδία, αλλά τώρα είναι επίσης ορατή στη Δανία. Ο ίδιο επικρίνει τη συμπεριφορά που καταγράφεται στον ισλαμικό πολιτισμό.

“Η ταπείνωση και η γενική υποβάθμιση των μη μουσουλμάνων είναι πολύ κεντρική για τις λανθάνουσες απειλές και τη βία και την κουλτούρα του φόβου που δίνει στους Μουσουλμάνους μεγάλη δύναμη στη Δανία και ακόμη περισσότερο στη Σουηδία. Η μόνη λύση είναι να στείλουν τους Μουσουλμάνους στις πατρίδες τους”, λέει ο Paludan στο Social News.