Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας στον Χαλκειό της Χίου : ¨Ότι κι αν κάνει η αστυνομία δεν ελέγχεται η κατάσταση στην ΒΙΑΛ¨….

Μη ελεγχόμενη, χαρακτηρίζει πλέον την κατάσταση στο Χαλκειός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Βίγκας, με αφορμή το νέο περισ...


Μη ελεγχόμενη, χαρακτηρίζει πλέον την κατάσταση στο Χαλκειός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Βίγκας, με αφορμή το νέο περιστατικό εισβολής σε σπίτι του χωριού και την απειλή 18χρονου νεαρού με μαχαίρι από ομάδα μεταναστών.





Όπως είπε ο ίδιος, εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΒΙ.ΑΛ. βρίσκεται στην καρδιά των Καμποχώρων και άρα σε απόσταση αναπνοής από το Χαλκειός, ό,τι και αν κάνει η Αστυνομία η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Ερωτώμενος για το ζήτημα της αποσυμφόρησης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας επεσήμανε ότι, έχουν εγκαταλειφθεί αρκετές σκηνές περιμετρικά του hotspot, προσθέτοντας όμως ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή είναι πλέον τραγικές.

https://www.facebook.com/watch/?v=202044467805267

«Στο Χαλκειός πλέον δεν μιλάμε απλά για καταστροφή περιουσιών. Μιλάμε για εισβολή σε σπίτια», ανέφερε ο ίδιος θέλοντας να περιγράψει την καθημερινότητα και την αγωνία των κατοίκών.

Τέλος, δήλωσε ότι έπειτα από ενημέρωση που είχε, ο φάκελος με τις αποζημιώσεις των πληγέντων βρίσκεται στο τελικό στάδιο ελέγχου, κάτι που σημαίνει ότι, σύντομα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
……………
politischios.gr 7/7/2020