Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!!! Ξεσήκωσαν μιά συνοικία στην Πάτρα και ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή...!!!

Στην Aφιξη των μεταναστών με λεωφορείο για διαμονή σε ενοικιαζόμενα στα Μποζαίτικα αντέδρασαν και ξεσήκωσαν όη τη συνοικία τα μέλη της ομάδ...


Στην Aφιξη των μεταναστών με λεωφορείο για διαμονή σε ενοικιαζόμενα στα Μποζαίτικα αντέδρασαν και ξεσήκωσαν όη τη συνοικία τα μέλη της ομάδας Πάτρα Μαζι Ολοι




Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 9.00 χτές το βράδυ σήμερα στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της διασταύρωσης των Μποζαϊτίκων (στην Πάτρα), κατά την άφιξη λεωφορείου το οποίο μετέφερε μετανάστες για διαμονή σε μονάδα ενοικιαζομένων.

Στο σημείο παρενέβη η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο η μεταφορά και διαμονή των στα διαμερίσματα είναι νόμιμη.

Μέλη της ομάδας στο facebook Πάτρα Μαζι Ολοι που είχαν την πληροφορία, συγκεντρώθηκαν, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, και απέτρεψαν την άφιξη τους. Μάλιστα υπέδειξαν στην Αστυνομία πως υπήρχαν κι άλλοι μετανάστες ήδη εγκατεστημένοι στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Χαρακτηριστικό είναι πως και οι νεοαφιχθέντες και οι ήδη διαμένοντες διαπιστώθηκε από την αστυνομία ότι είχαν μεταφερθεί ΑΤΥΠΑ στο σημείο, χωρίς τα προβλεπόμενα χαρτιά και διαδικασίες.

Άπαντες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ενέργειες της Αστυνομίας προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα Μποζαΐτικά (που "κοιμόντουσαν") χρωστούν χάρη στα παιδά της ομάδας «Πάτρα Μαζι Ολοι»...






Με πληροφορίες από το τοπικό kontraseolous.gr