Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40 Ευρώ τα πλαστά έγγραφα για αρνητικό τεστ κορωνοϊού: Με αυτά τα ψεύτικα πιστοποιητικά προσπαθούν να περάσουν τον Προμαχώνα

Κάποιος μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό Με 40 ευρώ πωλούν επιτήδειοι πλαστά έγγραφα για...


Κάποιος μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό

Με 40 ευρώ πωλούν επιτήδειοι πλαστά έγγραφα για αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Σύμφωνα με το MEGA, οι εντατικοί έλεγχοι που γίνονται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.




Πιστοποιητικά που δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και είναι αρνητικό. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια των Αρχών δίνουν λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της «βιομηχανίας».

Κάποιος μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια πιστοποιητικά, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους, αλλάζουν τα ονόματα, παραπλανούν τις Αρχές και μπαίνουν στη χώρα.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, από την Τετάρτη και μετά αν παρατηρηθούν πολλά εισαγόμενα κρούσματα, να κλείσει εντελώς ο Προμαχώνας για κάποιες ημέρες.

Πηγή: megatv