Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για πιθανούς συνεργούς της 35χρονης - Οι τρεις κρίσιμοι άξονες

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, Ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας εξετάζει η Α...


Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου,


Ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας εξετάζει η Αστυνομία, αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από την έρευνα της υπόθεσης. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της πρωτοφανούς εγκληματικής ενέργειας.






Η ανάκριση συνεχίζεται και, από τις πληροφορίες που έχω, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε η δράστις το καυστικό υγρό και αν αυτός που της το προμήθευσε γνώριζε για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιούσε. Επίσης, οι έρευνες συνεχίζονται και για τις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις και αν είχε βοήθεια από άλλα άτομα. Σε αυτή την περίπτωση, αν αυτά επιβεβαιωθούν, θα υπάρχουν και συνεργοί”, αναφέρει ο κ. Λύτρας.

Όσα δεν λέει




Μπορεί η 35χρονη Έφη να βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ελεώνα Θηβών, ωστόσο για τις Αρχές ο φάκελος ακόμα παραμένει ανοιχτός, καθώς δεν έχουν δοθεί απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα. Η «Realnews» έχει ήδη αποκαλύψει ότι η έρευνα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει σε τρεις κρίσιμους άξονες, προκειμένου να αποδειχθεί αν η κατηγορούμενη είχε συνεργούς ή όχι. Αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει η Ιωάννα. Εκεί βρήκαν την καταγγελία ενός κατοίκου της γειτονιάς για μια γυναικεία φιγούρα, η οποία ερευνούσε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο διαμέρισμα της άτυχης 34χρονης.