Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είχε δεσμό και με νεαρό αλλοδαπό...!!! Τρίκαλα: Νέος κύκλος ερευνών για τον θάνατο της 16χρονης...

Ένα παζλ με πολλά κενά καλούνται να συμπληρώσουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τρικάλων που χειρίζονται την υπόθεση του θανάτου της 16χρ...

Τρίκαλα: Καταιγιστικές εξελίξεις - Κάμερα «έπιασε» την 16χρονη πριν ...

Ένα παζλ με πολλά κενά καλούνται να συμπληρώσουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τρικάλων που χειρίζονται την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Μια νέα κατάθεση, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας και ένας καβγάς που σημειώθηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή, ανοίγουν έναν νέο κύκλο ερευνών, σύμφωνα με το mega , για το τι μεσολάβησε στο διάστημα ανάμεσα στο ραντεβού της με τον 26χρονο αστυνομικό και τη θανάσιμη πτώση.




Στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η 16χρονη συναντάται με τον 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Στο ραντεβού τη συνοδεύει και η ξαδέλφη της.

Η 16χρονη μπαίνει στο αμάξι του 26χρονου και μαζί κατευθύνονται στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Κάθονται μαζί για περίπου μια ώρα και στις 3 παρά τέταρτο ο αστυνομικός την αφήνει έξω από το σπίτι της, στην οδό Καραϊσκάκη. Δυο νεαροί που την είδαν κατέθεσαν πως ήταν πολύ ευδιάθετη.

Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης, και να μιλά στο κινητό της για περισσότερο από μισή ώρα.

Στις 4 παρά τέταρτο, μια γυναίκα την βλέπει να περπατά σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στο σπίτι του 26χρονου αστυνομικού. Η κατάθεσή της θεωρείται κομβική.

«Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα ‘αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της’. Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση», είπε η γυναίκα.

Από αυτό το σημείο κάμερες καταγράφουν τη μοναχική της πορεία μέχρι το φρούριο της παλιάς πόλης.

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Βουβής, κοντά στο λόφο που βρέθηκε νεκρή η 16χρονη, η μητέρα της ακούει τα ουρλιαχτά μιας κοπέλας που τσακώνεται με έναν άνδρα. Όπως λέει στην κάμερα του Mega, οι φωνές αυτές έμοιαζαν με της κόρης της.

Πέρα από τη συγκεκριμένη καταγγελία, στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας βρίσκεται τόσο ο δεσμός που διατηρούσε η 16χρονη με έναν νεαρό αλλοδαπό όσο και οι καταγγελίες φίλων της σύμφωνα με τις οποίες το κορίτσι δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα.