Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρπαγή 10χρονης: Ανακαλεί στη μνήμη πρόσωπα και περιστατικά, Έπαθε σοκ όταν είδε τον εαυτό της στα κανάλια

Πρόσωπα και περιστατικά ανακαλεί καθημερινά από την μνήμη της η δεκάχρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη.Ενισχύονται οι υ...

Αρπαγή 10χρονης: Ανακαλεί στη μνήμη πρόσωπα και περιστατικά, Έπαθε σοκ όταν είδε τον εαυτό της στα κανάλια

Πρόσωπα και περιστατικά ανακαλεί καθημερινά από την μνήμη της η δεκάχρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη.Ενισχύονται οι υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την υπόθεση, εκτιμούν οι αρχές.




Μιλώντας στους αστυνομικούς, εξιστορεί πώς η 33χρονη την άρπαξε, ενώ θυμάται τα ονόματα των προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη. Με βάση την τρισέλιδη κατάθεση της μικρής που αποκάλυψε το MEGA, ενισχύονται οι υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την υπόθεση, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του κοριτσιού, η 33χρονη όταν την πήγε στο σπίτι της την έκανε μπάνιο για «να είναι καθαρή και να μπορεί να παίξει με την κόρη της», όπως της είπε. Το κορίτσι ωστόσο αντέδρασε όταν η κατηγορούμενη τής ζήτησε να την κάνει εκείνη μπάνιο.



Αργότερα η κατηγορούμενη της έδωσε να πιει ρόφημα όπου μέσα είχε βάλει ηρεμιστικά με το κορίτσι να αντιδρά λόγω της πικρής γεύσης που είχε. Τότε η 33χρονη την απείλησε και την ανάγκασε να πιει το χυμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την τρισέλιδη κατάθεση, την επόμενη μέρα η μικρή πέρασε σοκ όταν είδε τον εαυτό της στην τηαλεόραση. Πανικοβλήθηκε και τότε η 33χρονη άρχισε να την βρίζει και να την εκβιάζει.

Η ανήλικη είχε καταλάβει επίσης ότι την φωτογράφιζαν, ενώ παρατήρησε και μια επιταγή που είχε η 33χρονη λέγοντας «τόσα πολλά λεφτά θα πάρω».