Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Αντεπίθεση διαρκείας από LNA: Ανακατέλαβε περιοχές κοντά στη Σύρτη - Κατέρριψε τέσσερα τουρκικά drone

Η αντεπίθεση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) δυτικά της Σύρτης έχει αποδειχθεί επιτυχής μέχρι στιγμής, καθώς οι δυνάμεις τους κατάφε...


Η αντεπίθεση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) δυτικά της Σύρτης έχει αποδειχθεί επιτυχής μέχρι στιγμής, καθώς οι δυνάμεις τους κατάφεραν να απωθήσουν τις δυνάμεις της Τρίπολης και τους Τούρκους από αρκετές τοποθεσίες που είχαν καταληφθεί προηγουμένως.






Σύμφωνα με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, οι δυνάμεις τους κατέλαβαν την κοιλάδα Jarif, το χωριό Al-Qubayah και ορισμένα σημεία γύρω από τον δυτικό άξονα της Σύρτης.

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατάφερε να επιτύχει αυτήν την νίκη στη δυτική ύπαιθρο του Σύρτης, παρά το γεγονός ότι δέχονταν ταυτόχρονα επίθεση από τουρκικά drone.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του LNA μπορεί να αποδοθεί στην επιτυχή αντιαεροπορική άμυνα, η οποία κατάφερε να καταρρίψει τέσσερα τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στο μέτωπο της Σύρτης.

Χρησιμοποιώντας το ρωσικό σύστημα Pantsir, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατάφερε να περιορίσει την αποτελεσματικότητα των τουρκικών drone και να αναγκάσει τα στρατεύματα του GNA να πολεμήσουν στο ύπαιθρο.