Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η άγνωστη πρωτιά της Πολεμικής Αεροπορίας... Απέκτησε τρία υψηλού επιπέδου Διεθνή Συστήματα Λειτουργίας – Πρότυπα ISO

Η Πολεμική Αεροπορία απέκτησε τρία υψηλού επιπέδου Διεθνή Συστήματα Λειτουργίας – Πρότυπα ISO Το ότι η Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται στην...


Η Πολεμική Αεροπορία απέκτησε τρία υψηλού επιπέδου Διεθνή Συστήματα Λειτουργίας – Πρότυπα ISO

Το ότι η Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται στην ελίτ των Αεροποριών όλου του κόσμου είναι κάτι γενικά παραδεκτό. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε οι συνεχείς διακρίσεις κάθε χρόνο στο ΝΑΤΟ αλλά και σε διεθνείς ασκήσεις.




Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) να λάβει διάκριση και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την Διεθνή Αναγνώριση και ταυτόχρονα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Η Πολεμική Αεροπορία απέκτησε τρία υψηλού επιπέδου Διεθνή Συστήματα Λειτουργίας – Πρότυπα ISO, για την λειτουργία του νεοσύστατου Κέντρου Ψυχομετρικών Δοκιμασιών. Πρόκειται για Κέντρο που λειτουργεί από το 2018, το οποίο διασφαλίζει το ύψιστο επίπεδο ψυχικής υγείας του προσωπικού, επίγειου κι ιπταμένων. Είναι εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει ενώ διαθέτει ειδικούς χώρους ατομικής εξέτασης με υπολογιστή, που είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα, καθώς και πληθώρα άλλων καινοτόμων υποδομών που διασφαλίζουν την υψηλών απαιτήσεων αξιολόγηση του προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα τρία ISO που απέσπασε για την λειτουργία του είναι τα εξής:

ISO 9007:2015 – Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
ISO 10667: 2011: Σύστημα Επιλογής και Αξιολόγησης Προσωπικού σε Η/Υ
ISO 27001: 2013: Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

Η απόκτηση αυτών των προτύπων ISO δίνει δυνατότητα στην ΠΑ να μπορεί να παρέχει μοναδικές υπηρεσίες στον χώρο Επιλογής κι Αξιολόγησης προσωπικού - με επιστημονικά τεκμηριωμένες εγγραφές – ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την προοπτική για νέες συνεργασίες και με άλλους φορείς.