Tελευταια Νεα

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2020

Ηχητικό ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»


Ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο με τον γιατρό – μαϊμού να ζητάει από καρκινοπαθή να σταματήσει την αγωγή του, παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε», δήλωσε στην ίδια εκπομπή μητέρα 16χρονου παιδιού
Αποκαλυπτικό είναι το αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο εξασφάλισε το LIVE NEWS με τον ίδιο τον γιατρό – μαϊμού να προσπαθεί να πείσει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.
«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye».

Ο 47χρονος σύμφωνα με την καταγγελία υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

Φαινόταν άνθρωπος του Θεού

Από ένα μαγαζί με βότανα στην περιοχή του Πηλίου, προμηθευόταν ο ψευτογιατρός τα «φαρμακευτικά σκευάσματα» που χορηγούσε στους ασθενείς του, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος βοτάνων μίλησε στο MEGA. «Φαινόταν άνθρωπος του Θεού. Τι να πω; Δεν ξέρω. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Έπαιρνε κάτι λάδια βασικά. Δηλαδή βότανα κανονικά, Δεν ήταν κάτι επιλήψιμο».
Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε και η μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, που έπεσε θύμα του 47χρονου γιατρού – μαϊμού, με αποτέλεσμα την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του παιδιού.

«Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε. Απλά επιδεινώθηκε γρήγορα η υγεία του παιδιού. Σήμερα είναι 16 ετών. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε εμάς βοτανοθεραπευτής», σημείωσε η κ. Γεωργία.

«Έχω ένα αγόρι 16 ετών σήμερα που είχε σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του. Ακολουθούσαμε θεραπεία που μας είχαν υποδείξει οι κανονικοί γιατροί. Ένας μοναχός στο Άγιο Όρος μας είπε ότι έχει έναν άνθρωπο που κάνει ίαση, ακόμα και στις ανίατες περιπτώσεις. Είναι η απόγνωση ότι η κλασική ιατρική δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω», συνέχισε η ίδια.

«Αυτός είπε ότι πρέπει να κοπεί το φάρμακο και το παιδί θα επανέλθει. Οπότε το πιστεύεις. Το παιδί το εξέτασε στο μοναστήρι στην Παιανία. Εκεί εξέταζε μαζί με άλλα άτομα. Σίγουρα 3-4 άτομα είδαμε εκεί. Δεν γνωρίζω πόσο βαριά ήταν ασθενείς. Γνώριζα ότι είχε πολλά άτομα με καρκίνο. Εμείς δεν δώσαμε πολλά χρήματα», ανέφερε ακόμη η κ. Γεωργία.

«Σήμερα το παιδί είναι σε αμαξίδιο. Η πάθηση που έχει είναι εξελισσόμενη. Η επιδείνωση όμως ήταν ραγδαία. Μέσα σε είκοσι μέρες, ενώ περπατούσε, σταμάτησε να βαδίζει, και καθηλώθηκε», περιέγραψε η κ. Γεωργία.

«Παίρναμε κάποια σκευάσματα, κάτι μαγικές σταγόνες, και μας έλεγε ότι δεν πρέπει να κλείνουμε το μπουκαλάκι γιατί θα εκραγεί μέσα στο ψυγείο», πρόσθεσε.

«Η απόγνωση σε οδηγεί εκεί και ότι ο άλλος μιλάει για πλήρη ίαση. Το φάρμακο είναι κακό που του δίνεις, και εγώ ξέρω. Όταν δεν τον βρίσκαμε στο κινητό, μας έλεγε ότι είναι και πράκτορας στην Αμερική», κατέληξε η κ. Γεωργία.
« Προηγουμενη
Επομενη »