Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εμπόλεμη ζώνη η Τουρκία»… τινάζουν στον αέρα τον τουρισμό οι Κούρδοι!

Ο διοικητής του HPG, Μουράτ Καραγιλάν, επισημαίνει ότι η Τουρκία είναι μια ζώνη πολέμου: “Δεν θέλουμε οι άνθρωποι από την Ευρώπη και τη...



Ο διοικητής του HPG, Μουράτ Καραγιλάν, επισημαίνει ότι η Τουρκία είναι μια ζώνη πολέμου: “Δεν θέλουμε οι άνθρωποι από την Ευρώπη και τη Ρωσία να έρθουν στην Τουρκία ως τουρίστες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”. Ο Μουράτ Καραγιλάν, διοικητής του Αρχηγείου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων, το απόγευμα της Κυριακής, μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κουρδιστάν σε ένα ειδικό πρόγραμμα της Stêrk TV. Δημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα από την εκπομπή.

Στρατηγικό σχέδιο εξόντωσης





Ο κουρδικός απελευθερωτικός αγώνας έχει εισέλθει σε μια νέα φάση. Αυτή η φάση πρέπει να γίνει κατανοητή σωστά σε όλα τα μέρη του Κουρδιστάν. Το τουρκικό κράτος επιτίθεται στον απελευθερωτικό αγώνα του Κουρδιστάν και στο καθεστώς ολόκληρου του κουρδικού λαού. Αυτή η πολύ περιεκτική και στρατηγική επίθεση έχει ως στόχο να διαπράξει γενοκτονία εναντίον του κουρδικού λαού. Το καθεστώς που επιτεύχθηκε στο Νότιο και το Δυτικό Κουρδιστάν και τα επιτεύγματα του Κουρδικού λαού που αγωνίστηκαν παντού πρόκειται να καταστραφούν. Οι Κούρδοι προορίζονται να αποτραπούν από τη δική τους ταυτότητα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος αυτής της στρατηγικής, η οποία έχει πολλά στάδια τακτικής. Αντιμετωπίζουμε μια νέα κατάσταση.

Η νεο-οθωμανική επέκταση ως μυστική στρατηγική

Το τουρκικό κράτος λέει ότι η επιχείρηση Χεφτανίν είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. Έχει δημοσιεύσει ορισμένους στόχους, αλλά όχι όλους. Υπάρχει επίσης μια μυστική στρατηγική. Μιλάμε για αυτό όλη την ώρα όπως και άλλοι μιλάνε γι’ αυτό. Αυτή η συγκεκαλυμμένη στρατηγική περιλαμβάνει την κατοχή της οθωμανικής περιοχής “Misak-i Milli” (Εθνικό Σύμφωνο). Μόνο οι τακτικές πτυχές δημοσιοποιούνται. Τι συμβαίνει; Η πολιτική του Νότιου Κουρδιστάν πιέζεται, η επίτευξη της κουρδικής εθνικής ενότητας θέλουν να αποφευχθεί. Οι κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται με το να στρέφεται η μία εναντίον της άλλης. Θέλουν η Ροζάβα και ο Νότος, ο Νότος και ο Βορράς να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου, προκειμένου να αποφευχθεί η ενότητα. Αυτός είναι ένας από τους προφανείς στόχους.