Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροβολισμοί κατά ελληνικής περιπόλου στον Έβρο από Τούρκους στρατοχωροφύλακες...!!! Οι τούρκοι λένε πως τους πυροβόλησαν οι ΄'Ελληνες...!!!!

Για άλλη μια φορά είχαμε επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάβαρα χθες το απόγευμα, όταν Τούρκοι στρατ...

Πυροβολισμοί κατά ελληνικής περιπόλου στον Έβρο από Τούρκους στρατοχωροφύλακες

Για άλλη μια φορά είχαμε επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάβαρα χθες το απόγευμα, όταν Τούρκοι στρατοχωροφύλακες έριξαν προς την πλευρά ελληνικής στρατιωτικής περιπόλου.




Το περιστατικό έγινε κατά τις 18:00-19:00. Η ελληνική πλευρά δεν απάντησε.

Το περιστατικό δεν είναι ούτε τυχαίο και ούτε μεμονωμένο. H Άγκυρα ήδη έχει ξεκινήσει το παιχνίδι της προπαγάνδας για να «σπάσει» τα νεύρα της Αθήνας περί επικείμενης εισβολής χιλιάδων παράνομων μεταναστών τις επόμενες ημέρες στο ελληνικό έδαφος δημοσιεύοντας σχετικό προπαγανδιστικό βίντεο.

Αρχικά σύμφωνα με τα thrakikanea.gr, ''στην περιοχή των Λαβάρων, περίπου στις 18:00 χθες το απόγευμα, Τούρκοι πυροβόλησαν, στη θέα ελληνικής στρατιωτικής περιπόλου.

Το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης των ελληνικών δυνάμεων για το απαραβίαστο των ελληνικών συνόρων. Οι πυροβολισμοί σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν στον αέρα.''

Η απόλυτη ταπείνωση για τους Τούρκους στον Έβρο: Παρακολουθούν την κατασκευή του φράχτη χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν
Τι αναφέρουν τώρα τα τουρκικά ΜΜΕ:

''Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ανδριανούπολης, χθες στις 17:30, τουρκικό σκάφος ενώ έκανε περιπολία στον ποταμό Έβρο, δέχθηκε πυρά από 10-12 άτομα. Οι αστυνομικοί μας βρήκαν ένα πτώμα μετανάστη αρχικά και ενώ το φωτοφράφιζαν, αμέσως έπεσαν σε ενέδρα όπου έπεφταν πυροβολισμοί εναντίον μα;!''

Οι Τούρκοι ''φωτογραφίζουν'' με το άρθρο τους ότι τα πυρά έπεσαν από ελληνική περίπολο. Βέβαια ξέρουμε ότι η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει κλίμα, καθώς συνηθίζει τα προπαγανδιστικά άρθα.