Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέο «κύμα» ισχυρών καταιγίδων από το μεσημέρι - Δείτε σε βίντεο, χάρτες τις «επικίνδυνες» περιοχές

Άστατος και σήμερα ο καιρός με ακραία καιρικά φαινόμενα - Διαβάστε ποιες περιοχές απειλούνται από την κακοκαιρία Η «Ψυχρή Λίμνη» στα ανώτ...

Άστατος και σήμερα ο καιρός με ακραία καιρικά φαινόμενα - Διαβάστε ποιες περιοχές απειλούνται από την κακοκαιρία
Η «Ψυχρή Λίμνη» στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τη χώρα, θα έχει ως συνέπεια, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr την εκδήλωση και σήμερα Τρίτη τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων.




Τα φαινόμενα, όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή, θα είναι περισσότερο γενικευμένα και πιο έντονα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πρόσκαιρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ.

Τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Τρίτης, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για έντονα φαινόμενα, παρουσιάζονται στο χάρτη που ακολουθεί.

kakokairia_vroxes_psixri_limni

Το νέο «κύμα» κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει σήμερα Τρίτη σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια, ενώ χθες, βροχές και καταιγίδες έπληξαν την Αττική, την Κόρινθο και άλλα μέρη της Πελοποννήσου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Σάββατο