Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: Ληστές έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένη Βρετανίδα - Περίμεναν να φύγει ο εγγονός της και τις επιτέθηκαν

«Παγίδα» είχαν στήσει δύο άνδρες και μία γυναίκα, έξω από το σπίτι μιας 70χρονης Βρετανίδας που είναι μόνιμη κάτοικος Ζακύνθου. ...

Ζάκυνθος: Ληστές έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένη Βρετανίδα - Περίμεναν να φύγει ο εγγονός της και τις επιτέθηκαν

«Παγίδα» είχαν στήσει δύο άνδρες και μία γυναίκα, έξω από το σπίτι μιας 70χρονης Βρετανίδας που είναι μόνιμη κάτοικος Ζακύνθου.




Περίμεναν να φύγει ο εγγονός της που ζει μαζί της για να εισβάλλουν στο σπίτι στην περιοχή Τσιλιβί και να την ληστέψουν.

Όταν ο εγγονός έφυγε για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου σε μια καφετέρια της περιοχής, οι δράστες έσπασαν το τζάμι της πόρτας και κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι όπου είχε μείνει μόνη η άτυχη ηλικιωμένη, την οποία ακινητοποίησαν χτυπώντας την άγρια, την έδεσαν και της ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της.

Οι κακοποιοί ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και τελικά βρήκαν 300 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Η άτυχη 70χρονη βρέθηκε αρκετά αργότερα από τον εγγονό της σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες από το υλικό που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής.