Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιρλανδή ξεσπάει: Αν είχαν ασχοληθεί με τον βιαστή μου η μικρή Μαντλίν θα ήταν τώρα ζωντανή

Μπροστά σε έναν κατά συρροήν βιαστή, δολοφόνο και παιδόφιλο φαίνεται να είναι οι αρχές με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανί...


Μπροστά σε έναν κατά συρροήν βιαστή, δολοφόνο και παιδόφιλο φαίνεται να είναι οι αρχές με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία. Αυτό, τουλάχιστον δείχνουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αναπαράγονται από γερμανικά ΜΜΕ. Και όχι μόνο αυτό.


Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι αστυνομικές αρχές στην Πορτογαλία όχι μόνο έκαναν πολλά λάθη και αστοχίες αλλά εξαιτίας αυτών των λαθών ίσως ο Γερμανός παιδόφιλος να κυκλοφορούσε ανενόχλητος και να διέπραττε το ένα έγκλημα πίσω από το άλλο!




Σύμφωνα με το περιοδικό Focus, ο Κριστιάν Μπρίκνερ ερευνάται αν έχει σχέση με την απαγωγή και την δολοφονία της 9χρονης Peggy Knobloch πριν από 19 χρόνια.

Η μικρούλα, η οποία μοιάζει πολύ με την μικρή Μαντλίν, είχε εξαφανιστεί από το Λίχτενμπεργκ της Άνω Φρανκονίας. Βαυαροί ερευνητές εξετάζουν τώρα αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ έχει σχέση και με αυτή την απ[αγωγή και δολοφονία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ευρήματα που να τον συνδέουν σύμφωνα με τον εισαγγελέα Μάρτιν Ντιπόλντ ο οποίος δήλωσε στην Bild ότι εξετάζεται ως ύποπτος.

Το μόνο που σύμφωνα με τον ίδιο συνδέει προς το παρόν τις δυο υποθέσεις είναι ότι ήταν δυο μικρά ξανθά κοριτσάκια και το συγκεκριμένο πρόσωπο εξετάζεται γιατί πρέπει να γίνεται έτσι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ανοίγει υπόθεση βιασμού Ιρλανδής στην Πορτογαλία το 2004

Μια άλλη υπόθεση είναι αυτή κοπέλας από την Ιρλανδία που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Πορτογαλία το 2004. Η γυναίκα, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ανοίξουν ξανά την υπόθεσή της σύμφωνα με τον Guardian.

Η γυναίκα που ονομάζεται Hazel Behan ζούσε στην Πορτογαλία, σε απόσταση 30 λεπτών από εκεί που έμενε η μικρή Μαντλίν. Το 2004 έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο διαμέρισμά της αλλά ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ.

Εκείνο το διάστημα η κοπέλα εργαζόταν σε ένα τουριστικό θέρετρο και όταν έμαθε για τον βιασμό της 72χρονης από τον Μπρίκνερ έζησε και πάλι τις φρικιαστικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του βιαστή της.

Μιλώντας στον Guardian περιέγραψε όλα όσα έζησε: «Έπεσα για ύπνο γύρω στη μια τα ξημερώματα. Κάποιος με ξύπνησε λέγοντας το όνομά μου. Γύρισα και είδα έναν άντρα με μάσκα και οπλισμένο με μια μασέτα.Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την ίδια μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά. Είδε επίσης ότι είχε ένα σημάδι ίσως από τατουάζ στο μηρό του. Ο Κριστιάν Μπρίκνερ έχει ανάλογα σημάδια στο σώμα του. Μετά την επίθεση η κοπέλα εξετάστηκε από την αστυνομία και υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις. «Τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχα πολλές ελπίδες ότι ο άνδρας που μου το έκανε αυτό θα συλλαμβανόταν.

Η γυναίκα είναι εξοργισμένη με τις αρχές. «Αν είχαν κάνει την δουλειά τους και είχαν βρει ποιος με βίασε αν ήταν ο ίδιος άνδρας που βίασε και την 72χρονη Αμερικανίδα και απήγαγε την Μαντλίν, τώρα που μιλάμε το κοριτσάκι θα ήταν σπίτι της ζωντανή και με τους γονείς της», λέει ξεσπώντας.