Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...!!! Βρετανία-Μαύρος προπονητής: Ο υπουργός Εξωτερικών είναι κουνούπι και η γυναίκα του πρέπει να βιαστεί...!!!

Απίστευτες δηλώσεις! Ο Ντόμινικ Ρένι Ράαμπ είναι ένας Βρετανός πολιτικός που κατέχει τις θέσεις του Αρχιγραμματέα του Κράτους και του...


Απίστευτες δηλώσεις! Ο Ντόμινικ Ρένι Ράαμπ είναι ένας Βρετανός πολιτικός που κατέχει τις θέσεις του Αρχιγραμματέα του Κράτους και του Υπουργού Εξωτερικών και Κοινοπολιτειακών Υποθέσεων από τον Ιούλιο του 2019.




Ένας μαύρος προπονητής του επιτέθηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον “κουνούπι” ενώ έφτασε στο σημείο να πει ότι η γυναίκα πρέπει να «βιασθεί»!!

Συγκεκριμένα ένας προπονητής ποδοσφαίρου νέων πυροδότησε οργή ζητώντας τον «ομαδικό βιασμό» της συζύγου του υπουργού Εξωτερικών σε ένα σοκαριστικό tweet. Ο Tongai Dodo, ο οποίος είναι προπονητής νέων στο Ποδοσφαιρικό Κέντρο Νέων του Chelmsford, απάντησε στα σχόλια του κ. Raab σχετικά με το «γονάτισμα», αφού η Ομοσπονδία επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν το όμορφο παιχνίδι «πολιτικό». Υπενθυμίζεται πως ο Βρετανός ΥΠΕΞ είχε πει ότι το γονάτισμα είναι σύμβολο υποταγής, βγαλμένο από το Game of Thrones.Ο κ. Raab δήλωσε ότι δεν θα «γονατίσει» για κανέναν άλλο εκτός από τη Βασίλισσα ή τη σύζυγό του όταν της έκανε πρόταση γάμου. Πρόσθεσε: «Μου φαίνεται σαν ένα σύμβολο υποταγής,παρά απελευθερωτικό».

Ο προπονητής ποδοσφαίρου κατηγόρησε τον Raab , τον χαρακτήρισε «κουνούπι» και είπε ότι η σύζυγός του θα έπρεπε να βιαστεί σύμφωνα με ρεπορτάζ του politicalite.com.

Η ομάδα Galleywood FC ξεκαθάρισε σε μια δήλωση: «Έχουμε ενημερωθεί για ένα tweet από ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι προπονητής ανάπτυξης από το Galleywood Youth FC. Αυτός ο κύριος δεν έχει συνδεθεί με το σύλλογό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Εμείς ως σύλλογος δεν συγχωρούμε αυτόν τον τύπο συμπεριφοράς και οι απόψεις του δεν αντιπροσωπεύουν το σύλλογό μας και τις αξίες μας. Αναφέραμε αυτόν τον χρήστη στο twitter και του ζητήσαμε να αφαιρέσει οποιαδήποτε σχέση με το σύλλογό μας. Έχουμε αναφέρει αυτό το άτομο στην αστυνομία. Είμαστε επίσης σε επαφή με την Ομοσπονδία»

Τα σχόλια του Raab κατά της “λατρείας” του Black Lives Matter προκάλεσαν οργή μεταξύ των βουλευτών του Εργατικού Κόμματος ....