Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Τουρκίας-Αιγύπτου: Αιγύπτιος Α/ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι» λέει και μαζεύει ΣΤΡΑΤΟ στα σύνοτα με τη Λιβύη...!!

Συνεχίζει να μεταφέρει δυνάμεις η Αίγυπτος στα σύνορα με την Λιβύη με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη χώρα να ετοιμάζονται για τη μάχη...

Προς σύγκρουση Τουρκίας-Αιγύπτου: Αιγύπτιος Α/ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι» - Νέες δυνάμεις στέλνει το Κάϊρο στην Λιβύη

Συνεχίζει να μεταφέρει δυνάμεις η Αίγυπτος στα σύνορα με την Λιβύη με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη χώρα να ετοιμάζονται για τη μάχη της κατάληψης της Σύρτης, ενώ όλα δείχνουν σε σύγκρουση Αιγύπτου-Τουρκίας επι λιβυκού εδάφους.






Ο αρχηγός του γενικού Επιτελείου του αιγυπτιακού Στρατού στρατηγός Mohamed Farid δήλωσε σήμερα σε σύσκεψη με διοικητές της δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας, στα σύνορα με την Λιβύη "ότι οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας έτοιμες να αντιμετωπίσουν όλους τους κινδύνους και τις προκλήσεις."

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης» τα «αδέρφια μας οι Αιγύπτιοι στέλνουν συνεχώς ενισχύσεις στα σύνορα με την ϊβύη», χωρίς όμως να αναφέρεται εάν τα έχουν περάσει ή όχι.