Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... Του άρπαξαν το αυτοκίνητο για να ξεπληρώσει το χρέος του!

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, πέντε άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματί...


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, πέντε άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.




Σύμφωνα με καταγγελία ενός άνδρα, πριν από τρεις ημέρες το βράδυ, δυο από τους δράστες πήγαν στο σπίτι του και του πρότειναν να πάνε με το αυτοκίνητό του σε παραλία της Κάτω Αχαΐας, όπου διαπληκτίστηκαν λόγω υποτιθέμενου χρέους ύψους 6.000 ευρώ, του θύματος προς τους δράστες.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον παθόντα, οι δράστες με την απειλή όπλου του πήραν το αυτοκίνητο του, μεταφέροντας το σε άγνωστη τοποθεσία, έως ότου, τους επέστρεφε το προαναφερόμενο ποσό.

Προχθές το πρωί, τρεις από τους δράστες πήγαν ξανά στο σπίτι του παθόντα, όπου με σωματική βία και απειλές, τον μετέφεραν σε Δημόσια Υπηρεσία για να τους μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του, ως εξόφληση του χρέους.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας έγινε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκαν οι πέντε άνδρες στα σπίτια τους, στην Κάτω Αχαΐα και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες, που ακολούθησαν στα σπίτια που βρίσκονταν οι συλληφθέντες, καθώς και σε σωματικούς ελέγχους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Κλειδιά και διάφορα έγγραφα του αυτοκινήτου του παθόντα, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο του παθόντα βρέθηκε σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και θα του επιστραφεί.

Πηγή: tempo24.news