Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρτα: Σπείρα Αλβανών εκβιαστών κρατούσε ομήρους δύο αλλοδαπούς - Μία σύλληψη

Δύο 18χρονοι αλλοδαποί, έζησαν εφιαλτικές στιγμές επί μια εβδομάδα, καθώς σπείρα Αλβανών εκβιαστών τους κρατούσε φυλακισμένους και βια...

Άρτα: Σπείρα Αλβανών εκβιαστών κρατούσε ομήρους δύο αλλοδαπούς - Μία σύλληψη

Δύο 18χρονοι αλλοδαποί, έζησαν εφιαλτικές στιγμές επί μια εβδομάδα, καθώς σπείρα Αλβανών εκβιαστών τους κρατούσε φυλακισμένους και βιαιοπραγούσε σε βάρος τους, μέχρι οι συγγενείς των νεαρών να δώσουν χρήματα, για να τους απελευθερώσουν. Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Άρτας.




​Συνελήφθη ένας 38χρονος Αλβανός, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος.

​Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγής, ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κατάσταση σοκ, σε δύο διαφορετικά σημεία σε περιοχή της Άρτας, τους δύο 18χρονους, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και ο ένας από αυτούς έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι.

​Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, λίγο πιο πριν είχαν καταφέρει να διαφύγουν από την αποθήκη που τους κρατούσαν φυλακισμένους τα μέλη κυκλώματος. Μάλιστα, οι δράστες είχαν πάρει όλα τα χρήματα, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των δύο 18χρονων.

​Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξετάσει τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους.