Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

60χρονος αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι είναι ομοφυλόφυλος και μετά έπεσε σε γκρεμό

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος αφού αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι ήταν γκέι, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρ...

60χρονος αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι είναι ομοφυλόφυλος και μετά έπεσε σε γκρεμό

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος αφού αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι ήταν γκέι, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 75 μέτρων στη Βρετανία .

Ο Ρίτσαρντ Ντέιβις πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη αφότου εκτέθηκε σε ουράνιο ενώ δούλευε στο υπουργείο υγείας, σύμφωνα με το Devon Live που επικαλείται η Mirror.





Μια μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τον Ρίτσαρντ να οδηγεί με ταχύτητα προς τον γκρεμό την ημέρα του θανάτου του.

«Επιτάχυνε και έπεσε πάνω στα βράχια. Φαινόταν αποφασισμένος, μου φάνηκε ότι σκόπιμα έριξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό» περιέγραψε.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε η σύζυγός του περιγράφοντας ότι μετά την έκθεσή του σε ουράνιο, αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί και αφότου έχασε και τη δίκη για αποζημίωση, η κατάσταση επιδεινώθηκε.

«Υπέφερε από δύσπνοια και πόνους στις αρθρώσεις και τα νεφρά του δεν λειτουργούσαν τόσο καλά. Έπαιρνε αγωγή για την κατάθλιψη και το διαχειριζόταν καλά. Στα 60 του χρόνια φαινόταν στα καλύτερά του. Έκανε σχέδια και ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα» περιέγραψε η σύζυγός του.

Μιλώντας για την αποκάλυψη που έγινε πριν ο Ρίτσαρντ αυτοκτονήσει, η σύζυγός του είπε: «Μου είπε ότι ήταν γκέι και ότι δεν ήταν αρκετά γενναίος ώστε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Του είπα ότι δεν ήθελα κάτι τέτοιο και απλά χρειαζόμουν λίγο χρόνο. Έτσι πρότεινε να μείνει για λίγο στον αδερφό του. Την ημέρα πριν πεθάνει μιλήσαμε στο τηλέφωνο και του είπα ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο ακόμα» είπε και δήλωσε σοκαρισμένη από το θάνατό του.

Τόσο η ίδια όσο και ο γαμπρός του δήλωσαν ότι αυτή η πράξη δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του Ρίτσαρντ και ότι έμοιαζε χαμένος εκείνες τις ημέρες.