Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

45χρονη σκότωσε 60χρονο με τσεκούρι και μετά έπινε καφέ μέσα στα αίματα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που βρήκαν το διαμελισμένο σώμα του 60χρονου Βασίλι κοντά στη βεράντα του σπιτιού της 45χρο...

45χρονη σκότωσε 60χρονο με τσεκούρι και μετά έπινε καφέ μέσα στα αίματα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που βρήκαν το διαμελισμένο σώμα του 60χρονου Βασίλι κοντά στη βεράντα του σπιτιού της 45χρονης Νατάλια σε ένα χωριό της Ουκρανίας, και την ίδια να πίνει καφέ και να καπνίζει ενώ ήταν μέσα στα αίματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η Νατάλια μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα με ένα μαχαίρι κουζίνας και μετά τον χτύπησε με ένα τσεκούρι, σκοτώνοντάς τον μπροστά στα μάτια της έφηβης κόρης της.




Η 45χρονη και ο Βασίλι λέγεται ότι καυγάδισαν και τότε η Νατάλια χτύπησε και βασάνιζε τον 60χρονο όλο το βράδυ μέχρι που εκείνος σταμάτησε να αναπνέει και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος, είδαν τη Νατάλια να κάθεται στη βεράντα της μέσα στα αίματα και να απολαμβάνει ήρεμα τον πρωινό καφέ και το τσιγάρο της. Λέγεται ότι σοκαρίστηκαν όταν είδαν το ακρωτηριασμένο σώμα του Βασίλι.

«Είχε κόψει τα μαλλιά του γιατί ήθελε να του γδάρει το κρανίο» φέρεται να δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ μια αυτόπτης μάρτυρας.

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πολλαπλές πληγές από μαχαίρι στο κεφάλι και το σώμα του θύματος και λέγεται ότι ο Βασίλι ήταν ακόμα ζωντανός όταν η Νατάλια προσπάθησε να γδάρει το κρανίο του.

Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι η Ναταλία ήταν καλυμμένη με το αίμα του Βασίλι κατά τη σύλληψή της και λέγεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία του λέγοντας ότι δεν μπορεί να θυμηθεί γιατί καυγάδισαν.