Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και Περιπετειώδης σύλληψη 42χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών...!!!

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι συνελήφθη 42χρονος από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετ...



Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι συνελήφθη 42χρονος από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το βράδυ ο 42χρονος οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο, στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Αμφίπολης.




Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Κινούμενος σε αγροτικό δρόμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να να προσκρούσει σε βράχο και να ακινητοποιηθεί. Ο 42χρονος προσπάθησε τότε να διαφύγει πεζός, καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧ διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε ο 42χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Σε βάρος του και σε βάρος του συνεργού του, συνοδηγού του οχήματος, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, συμμορία, αντίσταση και απείθεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ