Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασύλληπτο! Η 35χρονη έστελνε ευχές στην Ιωάννα μέχρι και λίγο πριν την επίθεση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργαστηριακές έρευνες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ...


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργαστηριακές έρευνες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στα αντικείμενα που είχε στην κατοχή της η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, έχουν ανιχνευθεί ίχνη από θειικό οξύ.






Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο στα παπούτσια που φέρεται να φορούσε την ημέρα της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, αλλά και στην περίφημη μπεζ καπαρντίνα έχουν ανιχνευθεί ίχνη από το βιτριόλι που φέρεται να έριξε στο πρόσωπο της 34χρονης κοπέλας.

Πλέον η υπόθεση “δένει”, καθώς αναμένεται να γίνει σύγκριση με το οξύ που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης κοπέλας, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δυο ουσίες.


Ο… άγνωστος Χ με τον πομπό στο αυτοκίνητο και το ψηφιακό “καθάρισμα”
Ωστόσο παραμένει το μυστήριο με τον πομπό που φέρεται να είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της ανυποψίαστης Ιωάννας η φερόμενη ως δράστις, καθώς το όχημα είναι “καθαρό” όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που το ερεύνησαν καθώς δεν βρήκαν κάποιο μηχανισμό.




Επίσης συνεχίζεται η έρευνα στα δυο κινητά της 35χρονης και τον φορητό της υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα “καθάριζε” το Inbox, αλλά και τα sms σε υπολογιστή και κινητό, άγνωστο γιατί.

Της έστελνε… χρόνια πολλά λίγο πριν της επιτεθεί με το βιτριόλι
Ωστόσο οι ειδικοί των εργαστηρίων έχουν καταφέρει να ανακτήσουν έναν μεγάλο όγκο δεδομένων, από τον οποίο προκύπτουν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 35χρονη ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντήλλασσε η έστελνε μηνύματα στον 40χρονο άνδρα, που εν αγνοία του αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση με το βιτριόλι, ενώ αντήλλασσε μηνύματα ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν την επίθεση με την ίδια την Ιωάννα, πάντα για το ίδιο θέμα. Εάν δηλαδή είχε κάποιου είδους επικοινωνία με τον 40χρονο.


Παράλληλα υπάρχουν και μηνύματα της 35χρονης προς την Ιωάννα για χρόνια πολλά, τόσο σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αλλά και την ονομαστική εορτή της Ιωάννας, όπου και αντήλλασαν ευχές. Κάτι που δείχνει πως η 35χρονη επιθυμούσε να έχει επαφή προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.