Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!! Κεχιαγόγλου Για 35χρονη: «Αν Της Επιβληθεί Ποινή, Δεν Θα Εκτίσει Περισσότερα Από 3 Με 4 Χρόνια»

Λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στις ανακριτικές αρχές για να απολογηθεί η 35χρονη, εις βάρος της οποίας έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρ...

Εκλεψε τα βλέμματα και τα φλας η κοκκινομάλλα αστυνομικός που ...

Λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στις ανακριτικές αρχές για να απολογηθεί η 35χρονη, εις βάρος της οποίας έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα, ο συνήγορος υπεράσπισης της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τη σωματική και ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του. Όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή, πιστεύει ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουν αποκαλυφτεί, και συμβούλευσε την εντολέα του να πει την αλήθεια στις ανακριτικές αρχές γιατί από τη δικογραφία προκύπτει η εμπλοκή της κατά κάποιο τρόπο στην υπόθεση, σύμφωνα με τον δικηγόρο.




«Η εντολέας μου τηρεί μια στάση αποστασιοποίησης και άρνησης. Πρέπει η ίδια να δώσει τις εξηγήσεις της. Εγώ θα είμαι δίπλα της και στην περίπτωση αυτή πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί . Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία. Εγώ τη συμβούλευσα να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση. Δεν λέω ενοχή της, λέω εμπλοκή της κατά κάποιο τρόπο. Οπότε η καλύτερη υπεράσπιση είναι η αλήθεια. Αν το έπραξε να πει γιατί το έπραξε, ποια ήταν τα κίνητρά της ώστε να μπορέσω κι εγώ να αναδείξω αυτά τα κίνητρα και να τη βοηθήσω με τις συμβουλές μου. Αλλά δεν απολογούμαι εγώ, εκείνη απολογείται. Άρα η ίδια κρατάει το κλειδί των εξελίξεων. Θα φανεί σε λίγες ώρες τι θα συμβεί, αλλά μέχρι σήμερα είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. Είναι ήδη επιβαρυμένη η σωματική και η ψυχολογική της κατάσταση».

«Εάν η εντολέας μου κριθεί ακαταλόγιστη και δεν της καταλογιστεί το αδίκημα, αν δεν επιβληθεί ποινή, ως ακαταλόγιση θα εγκλειστεί σε δημόσιο ψυχιατρείο και κάθε λίγο θα εξετάζεται η ψυχολογική της και η ψυχιατρική της κατάσταση για να παρατείνεται αορίστως ο εγκλεισμός της. Ενώ αν της επιβληθεί μια ποινή, σε καμία περίπτωση δεν θα εκτίσει περισσότερα από τρία με τέσσερα χρόνια, στη χειρότερη περίπτωση για αυτή» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης γυναίκας.

«Όποιος διαπράττει αυτό το αδίκημα δεν θέλει να σκοτώσει αλλά να σημαδέψει τον άλλον για πάντα»

«Ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από τον κ. Εισαγγελέα. Εξέφρασα μια νομική άποψη χωρίς να λέω ότι αδικήθηκε η κατηγορουμένη. Έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο κ. Εισαγγελέας έκρινε να ασκήσει αυτή τη δίωξη για την οποία πρόκειται η εντολέας μου να απολογηθεί. Η εκτίμησή μου είναι ότι στην πορεία της υποθέσεως, τα συμβούλια πλημμελειοδικών ή εφετών όταν έρθει η ώρα αν παραπεμφθεί η συγκεκριμένη κατηγορούμενη και οδηγηθεί στο ακροατήριο, πιστεύω ότι ο τελικός νομικός χαρακτηρισμός θα είναι βαριά σωματική βλάβη. Αυτός που διαπράττει αυτό το αδίκημα, θέλει να καταστρέψει, θέλει να κάψει και θέλει να σημαδέψει για πάντα. Δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει».

«Είναι απόμακρη, αποστασιοποιημένη και εξαντλημένη. Έχει δυο αδερφούς και μια αδερφή, του μεροκάματου άνθρωποι, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε μένα για να αναλάβω την υπόθεση. Και μετά μου τηλεφώνησε η εντολέας μου από τα κρατητήρια. Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη αυτής της υποθέσεως και οφείλω να πω ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά» είπε ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή protothema.gr